Tritex - Multigauge 5700

De Tritex Multigauge 5700 is een zelfde robuuste en gebruiksvriendelijke wanddiktemeter voor universeel gebruik, maar nu met logfunctie. Er kunnen hierbij ca. 89.000 records worden opgeslagen, van ieder 250 meetwaarden.


•    Eenvoudig in gebruik dankzij o.a. de Intelligen Probe Recognition
•    Automatic Measurement Verification System, Triple Echo and Coating plus+
•    Meetbereik 1-250mm , resolutie 0.05mm
•    Logfunctie tot ca. 98.000 records met elk ruimte voor 250 meetpunten
•    Meet door 20mm coating heen

De Tritex Multigauge 5700 is net als de 5600 compact en eenvoudig te bedienen. Een veelzijdig instrument met dezelfde opties, maar nu met logfunctie voor rapportage van de metingen. Tot op 98.000 records kunnen worden opgeslagen met iedere 250 meetwaarden.

Met een meetbereik van 1-250mm en een resolutie/nauwkeurigheid van 0.05mm geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Denk aan het meten van de wanden van pijpleiding & tanks, platforms of de wanden van scheepsdelen.
Het instrument maakt gebruik van Triple Echo techniek, wat ervoor zorgt dat de coating op het oppervlak niet wordt meegenomen in de meting. Standaard kan de meter tot 6mm dikke coatinglagen negeren, met de optie ‘coating plus+’ zelfs tot 20mm dikke coatinglagen. Het is dus niet meer nodig om de ondergrond kaal te maken. De functie 'Automatic Measurement Verification System' zorgt er verder voor dat alleen geslaagde metingen worden weergegeven, tot op zeer gecorrodeerde ondergronden aan toe.

Wij staan u graag te woord en doen u graag een vrijblijvende aanbieding voor dit multifunctionele instrument.

Voor metingen onder water (denk aan scheepsrompen) hebben wij de Tritex Multigauge 3300 in het leverprogramma (zowel verhuur als verkoop).