Leica Geosystems – Digicat 750i & 750i xf

De Leica Digicat 750i heeft alle functionaliteit van de Digicat 700i met daarbij de mogelijkheid om diepteschatting weer te geven. Hierbij is wel de Digitex transmitter of de sonde benodigd. Met de log functie en de GPS technologie zeer compleet.

  • Datalogger functie in de locator
  • Bluetooth connectie tbv analyse
  • GPS Technologie
  • Standaard op powermode met hoge gevoeligheid
  • Automode om menselijke fouten te voorkomen
  • Typisch geschikt voor gebruik in de bouw
  • Diepteschatting

De Digicat 750i is een kabel detector met intern geheugen. Het geheugen slaat informatie op over hoe de Digicat is gebruikt. Dat kan door middel van de LOGiCAT software via Bluetooth
worden uitgelezen voor verdere analyse over operator trends, trainingsbehoeften en hoe de
leidingzoeker werd gebruik na een stroomstoring of ander incident.

De Leica Digicat 750i heeft alle functionaliteit van de Digicat 700i. De extra aanvulling in dit instrument bestaat uit de toegevoegde diepteschatting mogelijkheid. In combintie met de Digitex of de sonde kan er worden geschat hoe diep het gedetecteerde element ligt.

Het heldere scherm en het heldere geluid maken het een instrument waarmee eenieder goed kan werken. Met behulp van de signaalklem kan een signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, welke vervolgens met de Digicat kunnen worden opgespoord.

xf-Serie
De 750i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 750i, maar nu met uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.

Het geheel is los verkrijgbaar of als kit. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij hebben een basis model en een geavanceerd model voor huur beschikbaar.