Leica Geosystems – Digicat 650i & 650i xf

De Leica Digicat 650i leidingzoeker is weer een stukje geavanceerder dan de 600i. Het heeft dezelfde functionaliteit, met daarbij diepteschatting, indien gebruikt in combinatie met de Digitex 100t of 300t signaalgenerator of compatibele sonde.

  • Datalogger functie in de locator
  • Bluetooth connectie tbv analyse
  • Mogelijkheid tot weergave diepteligging
  • Standaard op powermode met hoge gevoeligheid
  • Automode om menselijke fouten te voorkomen
  • Typisch geschikt voor gebruik in de bouw
  • Snel leverbaar inclusief vele accessoires

De Digicat 650i is net is net als de 600i een kabel detector met intern geheugen. Het geheugen slaat informatie op over hoe de Digicat 600i is gebruikt. Dat kan door middel van de LOGiCAT software via Bluetooth worden uitgelezen voor verdere analyse. Als extra optie kan deze logger ook diepteligging weergeven wanneer gebruikt in combinatie met de Digitex transmitter.

Ook deze variant heeft een automatische controle en gecombineerde auto mode specifiek geschikt voor het voorkomen van menselijke fouten tijdens het zoekproces. De nauwkeurige en betrouwbare opsporing van nutsleidingen vermijdt schades tijdens graafwerkzaamheden. Buiten de financiele schade wordt ook mensenlijk letsel voorkomen.

Het heldere scherm en het heldere geluid maken het een instrument waarmee eenieder goed kan werken. Met behulp van de signaalklem kan een signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, welke vervolgens met de Digicat kunnen worden opgespoord.

Voor niet metalen leidingen tot 150mm kan de Digitrace worden ingezet om deze toch te kunnen volgen. Ook Digimouse kan hiervoor worden ingezet alsmede voor het traceren van afvoeren en rioleringen. De Digitex wordt gebruikt bij de Generator stand wat betekent dat de locator een door de Digitex afgegeven  signaal aan metalen geleiders opspoort.

xf-Serie
De 650i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 650i, maar nu met uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.


Het geheel is los verkrijgbaar of als kit. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij hebben ook een basis model en een geavanceerd model voor huur beschikbaar.