Leica Geosystems – Digicat 600i & 600i xf

De Leica Digicat 600i heeft alle functionaliteit van de Digicat 500i met daarbij intern een geheugen en Bluetooth connectivity. Geschikt voor gebruik door straat- en hekwerkers en bijv. werkzaamheden in grondverzet. Dataopslag tbv analyse.

  • Datalogger functie in de locator
  • Bluetooth connectie tbv analyse
  • Standaard op powermode met hoge gevoeligheid
  • Automode om menselijke fouten te voorkomen
  • Typisch geschikt voor gebruik in de bouw
  • Snel leverbaar inclusief vele accessoires

De Digicat 600i is een kabel detector met intern geheugen. Het geheugen slaat informatie op over hoe de Digicat 600i is gebruikt. Dat kan door middel van de LOGiCAT software via Bluetooth worden uitgelezen voor verdere analyse over operator trends, trainingsbehoeften en hoe de leidingzoeker werd gebruik na een stroomstoring of ander incident.

Ook deze variant heeft een automatische controle en gecombineerde auto mode specifiek geschikt voor het voorkomen van menselijke fouten tijdens het zoekproces. De nauwkeurige en betrouwbare opsporing van nutsleidingen vermijdt schades tijdens graafwerkzaamheden. Buiten de financiele schade wordt ook mensenlijk letsel voorkomen.

Het heldere scherm en het heldere geluid maken het een instrument waarmee eenieder goed kan werken. Met behulp van de signaalklem kan een signaal op geleidende ondergrondse kabels of pijpleidingen gezet worden, welke vervolgens met de Digicat kunnen worden opgespoord.

Voor niet metalen leidingen tot 150mm kan de Digitrace worden ingezet om deze toch te kunnen volgen. Ook Digimouse kan hiervoor worden ingezet alsmede voor het traceren van afvoeren en rioleringen. De Digitex wordt gebruikt bij de Generator stand wat betekent dat de locator een door de Digitex afgegeven  signaal aan metalen geleiders opspoort.

xf-Serie
De 600i xf heeft dezelfde functionaliteiten als de 600i, maar nu met uitgebreide zoekfuncties. Zo kan er ook op 512 en 640Hz tracing modes worden gezocht, wat resulteert in een groter bereik. Er kan dus over een langere afstand gedetecteerd worden. Verder is de optie mode-lock handig, zodat de laatst gebruikte modus actief is bij opnieuw opstarten.

Het geheel is los verkrijgbaar of als kit. Vraagt u vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Wij hebben een basis model en een geavanceerd model voor huur beschikbaar.