Krautkramer - DM5E Ultrasoon wanddiktemeter

De DM5E is een compact en lichtgewicht ultrasoon wanddiktemeter van Krautkramer. Het is de opvolger van de DM4, welke wij in ons verhuurprogramma hebben. Geschikt voor gebruik in de meest veeleisende omgevingen zoals in de offshore of petrochemie.

  • Lichtgewicht en compact instrument met helder display
  • Keuze uit veel verschillende probes met elk unieke eigenschappen
  • Keuze uit drie modellen; Basic, Standard (dual-multi) en DL (dual-multi + loggen)
  • Eenvoudige bediening waarvoor 1 hand volstaat
  • Dual-Multi voor het meten door coatingen
  • Meetresolutie tot 0.01mm

DE DM5E is een compact ultrasoon wanddiktemeter van het welbekende Krautkramer. Dit instrument heeft 3 versies te weten Basic, Standard en DL.

De basic variant is er een die basis is uitgevoerd zonder toeters en bellen. Meten is weten en er worden verder geen gegevens opgeslagen. Standaard met een probe voor 1-200mm meetbereik, maar afhankelijk van de gekozen probe zal het meetbereik varieren. Functies verder o.a. Min/Max. Scan, B-scan, alarm en differentieel metingen.

De standaard variant is uitgerust met dezelfde functies als de basic uitvoering, maar nu met Dual-Multi functie. Dit houdt in dat de meter in staat is om door coatingen heen te meten, waardoor het blank maken van het te meten object niet meer nodig is.

De DL variant heeft alle voorgaande specificaties en functies, maar nu met een logfunctie. Het instrument kan tot 50.000 meetwaarden opslaan voor analyse en rapportage achteraf. Het uitlezen gaat via een USB connectie en resulteert uiteindelijk in een excel file.

Voor meer specificaties verwijzen wij u naar de datasheet.
Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen en dan staan wij u graag te woord.