HT Italia - Netanalyser PQA 823

Netkwaliteit recorder voor universele toepassing. Met Nederlandstalig menu en overzichtelijke software. Hierdoor door iedereen snel te begrijpen en prettig mee te werken.


Deze netkwaliteit recorder van HT Italia is toepasbaar in allerlei gebied. Denk aan metingen en gegevensopslag van drie fasen en nul of enkelfase systemen. Het is mogelijk swells, transcienten, dips, flicker etc. te meten. Het Nederlandstalige menu en de overzichtelijke software maken dit een perfect instrument voor eenieder die de kwaliteit van de netspanning wil controleren!

•    4 Spanningsingangen, 4 stroomingangen
•    Meten blind, schijnbaar, werkelijk vermogen
•    Dips en frequenties
•    Nederlandstalig menu, overzichtelijke software

De PQA 823 is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met software die voor iedereen eenvoudig te begrijpen is.
De meetgegevens worden door deze datalogger opgeslagen in het grote interne geheugen, welke uitbreidbaar is met een SD card of usb stick. Het geheel is eenvoudig uit lezen via de software waarmee de rapportage compleet is.
Meet onder andere netspanning, stroom tot 3000A, frequenties, tot 49e harmonischen, aanloopspanning en aanlooppieken. Het instrument meet gelijktijdig 3 fasen inclusief nul.

Het wordt geleverd inclusief:
Set van 5 meetsnoeren met krokodillenklemmen, flexibele stroomtangen tot 3.000 A AC, 100/240 V AC
adapter, 2007 Windows software, USB kabel, harde draagkoffer, bedieningspen, oplaadbare accu en Nederlandstalige handleiding.