Loadcell compressie - 500 Ton

Voor de echte zware objecten hebben wij 500 tonners in het leverprogramma. Het wegen van bijvoorbeeld off shore modules en brugopleggingen gaat zeer nauwkeurig met deze drukdozen. Ook weer geleverd i.c.m. een uitleesunit en inspectie rapport.

  • Compacte bouwhoogte
  • Digitale display meegeleverd voor manueel uitlezen
  • Optioneel te huur in combinatie met printer of logger voor digitaal uitlezen
  • Glijlager meegeleverd


Deze compacte, maar hoge capaciteit drukdozen zijn voor de echte grote objecten. Denk hierbij aan brugopleggingen, het wegen van grote offshore modules en schepen enzovoorts. Ondanks de hoge capaciteit en de importantie van dergelijke metingen, zeer eenvoudig in gebruik en eenvoudig uit te lezen via onze uitleesunit.
Ook bij deze zware loadcellen verzorgen wij standaard een uitleesunit voor het manueel uitlezen van maximaal 2 loadcellen tegelijk.

Optioneel ook hier de keuze voor een datalogger voor manueel uitlezen en extra de mogelijkheid tot digitaal loggen van gegevens voor analyse en rapportage achteraf. Deze logger kan tot max. 9 loadcellen tegelijk uitlezen.
Directe registratie via printlogger, die naast het loggen voor digitale rapportage ook direct print op meegeleverde printrol.

Wij denken bij dit soort projecten graag met u mee en kunnen ook een aanbieding maken voor het assisteren of uitvoeren op locatie. Vraag naar de mogelijkheden.