Netanalyser - HT Italia PQA 823

Deze schrijvende meter van HT Italia is toepasbaar in allerlei gebied. Denk aan metingen en gegevensopslag van drie fasen en nul of enkelfase systemen. Het Nederlandstalige menu maakt dit een PQA voor eenieder die kwaliteit van netspanning wil meten.


•    4 Spanningsingangen, 4 stroomingangen
•    Meten blind, schijnbaar, werkelijk vermogen
•    Dips en frequenties
•    Nederlandstalig menu, overzichtelijke software

MTC Meetapparatuur heeft voor monitoren van de netspanningskwaliteit de PQA’s van HT Italia in de verhuur. De toestellen zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd met software die voor iedereen eenvoudig te begrijpen is.
De meetgegevens worden door deze datalogger opgeslagen in het grote interne geheugen, welke uitbreidbaar is met een SD card of usb stick. Het geheel is eenvoudig uit lezen via de software waarmee de rapportage compleet is.

Meet onder andere netspanning, stroom tot 3000A, frequenties, tot 49e harmonischen, aanloopspanning en aanlooppieken. Het instrument meet gelijktijdig 3 fasen inclusief nul.

Het geheel wordt geleverd inclusief 4 flexstroomtangen tot 3000A en 5 meetsnoeren tbv spanning. Ook bijgevoegd een manual om u op weg te helpen!