Netanalyser - Fluke 434

Steeds vaker worden er netanalyse metingen toegepast op de geleverde netspanning om te voorzien in een hoogwaardige netkwaliteit. Storingen in deze spanning veroorzaken vaak een hoog energieverbruik en storingen in installaties. Voorkom dit!

•    Power Quality Analyser ( PQA ) van hoogwaardige kwaliteit
•    Meet pieken, dalen, harmonischen
•    Energiemeter en datalogger
•    Geleverd met FlukeView software
•    Instrument voor de gevorderde gebruiker

Met de Fluke 434 Upgrade heeft u het ideale instrument in huis voor het loggen van energiewaarden. Een van de krachtigste instrumenten voor het zoeken van storingen en voor het analyseren van de netvoedingskwaliteit, welke van invloed zijn op de juiste werking van installaties en machines. Met de automatische trendregistratie wordt elke meetwaarde geregistreerd, zo ontgaat u niks tijdens het real time analyseren van de kwaliteit.

De energieverlies calculator analyseert en registreert de energieverliezen, waarna het de financiële gevolgen van de slechte netkwaliteit berekent.  Hiermee identificeert u de meest probleem gevende onderdelen, welke u kunt herstellen.

Het instrument registreert o.a. harmonischen, spanningsverschil tussen fasen, frequentie, draairichting en pieken en dalen. De gelogde gegevens kunnen per RS232 kabel uitgelezen worden en via de software worden ingeladen. Hiermee kunt u het geheel analyseren en eventueel rapporteren.

Geleverd inclusief alle accessoires benodigd voor een goede meting. Vraag vrijblijvend een offerte op.