Metaaldiktemeter Underwater - Tritex Multigauge 3000

De Tritex Multigauge 3000 is een onderwater diktemeter voor metalen oppervlakken. Het instrument kan door 20mm laklaag heen meten en geeft dankzij de Multiple Echo and AMVS alleen geslaagde metingen weer. Beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop.


•    Getest tot 500 m. diepte
•    Gebruikduur continu van 55 uur
•    Robuust uitgevoerd met groot & helder display
•    Automatische sensor herkenning dankzij I.P.R.
•    Automatic Measurement Verification System voor alleen correcte meting weergave
•    Zero reset niet nodig

De Tritex 3000 onderwater staal en materiaal diktemeter is geschikt tot 500 meter diepte onderwater. De unieke sensorherkenning (I.P.R.) zort ervoor dat snel en eenvoudig van sensoren gewisseld kan worden, zonder dat de voorkeuren opnieuw moeten worden ingesteld, dit wordt onthouden. De batterij met gebruik tot 55 uur is snel oplaadbaar en zorgt ervoor dat men aan één stuk door kan gaan met het verrichten van metingen.

Een unieke eigenschap van de Tritex wanddiktemeters is de aanwezigheid van de 'triple echo' technologie. Met deze techniek is het mogelijk om standaard door lak- en coatinglagen van maximaal 6mm dik te meten. Wanneer de extra optie 'coating plus+' wordt gekozen, kan er zelfs door 20mm lak worden gemeten. Het is dus niet langer nodig om oppervlakken blank en coatingvrij te maken alvorens een succesvolle meting kan worden verricht. Wel zo handig als u bijvoorbeeld een staander van een platform of de romp van een schip wilt inspecteren!
Verder heeft ook deze meter de AMVS technologie, wat ervoor zorgt dat alleen succesvolle metingen worden weergegeven, zelfs op de meest hevig gecorrodeerde ondergronden.

Mooie optie is ook de Multigauge 3100 Surface Unit. Met dit instrument kan een teamlid welke op de kade aanwezig is, meekijken naar de meetwaarden weergegeven op zowel de unit Multigauge 3000 zelf als op de extra Surface unit. Handig voor bijvoorbeeld directe rapportage en latere analyse.

Te huur uit voorraad bij MTC.