Metaaldiktemeter - Tritex Multigauge 5600

De Tritex Multigauge 5600 is robuuste en veelzijdige wanddiktemeter voor de meest voorkomende situaties. Met een meetbereik tot 250mm en mogelijkheden zoals het door 20mm coating kunnen meten een instrument toepasbaar voor vrijwel iedere opdracht.


•    Eenvoudig in gebruik dankzij o.a. de Intelligen Probe Recognition
•    Automatic Measurement Verification System, Triple Echo and Coating plus+
•    Meetbereik 1-250mm afhankelijk van gekozen probe
•    Resolutie van 0.1mm of 0.05mm afhankelijk van gekozen instelling
•    Schokbestendig en IP65 geclassificeerd
•    Beschikbaar in verhuur én in verkoop

De Tritex Multigauge 5600 is een compact, eenvoudig te bedienen diktemeter. Het duidelijke toetsenbord en het heldere lcd scherm, alsmede slimme opties als IPR (Intelligent Probe Recognition ) maken het een veelzijdige instrument.
De meter is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen, denk aan tankers, pijpleidingen, tanks, platforms en ga zo maar door. Het meetbereik tot 250mm en de 0.05mm resolutie en nauwkeurigheid geven de zekerheid altijd de juiste meter te hebben.

Het instrument maakt gebruik van Triple Echo, wat ervoor zorgt dat de eventuele coating op het oppervlak niet wordt meegenomen in de meting. Standaard kan de meter tot 6mm dikke coatinglagen negeren, met de optie ‘coating plus+’  kunt u zelfs tot 20mm dikke coatinglagen negeren. Uw voordeel: Blank maken van bijvoorbeeld leiding- of scheepsdelen is niet langer nodig.
De functie 'Automatic Measurement Verification System' zorgt ervoor dat alleen geslaagde metingen worden weergegeven, tot op zeer gecorrodeerde ondergronden aan toe.
Wij kunnen als partner van Tritex voor de Benelux diktemeters aanbieden voor zowel verhuur als verkoop.
Er is ook een variant die gegevens kan loggen of die onder water kan worden toegepast.

Wij staan u graag te woord en doen u graag een vrijblijvende aanbieding.