Laagdiktemeter - PosiTector 200

MTC Meetapparatuur heeft o.a. de unieke Positector 200 in het leverprogramma. Deze laagdiktemeter is specifiek geschikt voor metingen op ondergronden als hout, beton en kunststoffen. Compleet met sensor en toebehoren per direct beschikbaar.


•    Handzaam met groot display
•    Loggen van metingen tot 10.000 meetwaarden
•    Automatische uitschakelfunctie
•    Werkt op batterijen en gemakkelijk in gebruik
•    Tot 3 lagen meten
•    Verschilende eenvoudige manieren om uit te lezen

Voor het meten van laagdiktes, verflagen of coatingen heeft MTC Meetapparatuur de Positector van DeFelsko in het assortiment. De Positector 200 is specifiek geschikt voor niet metallische ondergronden als hout, beton, glas of kunststof.

De meter kan tot 3 individuele laagdiktes in een coating weergeven wanneer deze uit meerdere lagen bestaat. Het grote display heeft achtergrondverlichting, waardoor de waarden altijd goed zichtbaar zijn, ook in minder verlicht omgevingen. De grote knoppen maken het een makkelijk te bedienen instrument, en de 10.000 opslagplaatsen zorgen ervoor dat u lang kunt meten zonder te hoeven stoppen tussendoor. Eventueel uitlezen kan op verschillende manieren, waarvan uitlezen via usb kabel naar pc de eenvoudigste is.

U kunt dit instrument bij ons huren inclusief accessoires en een quick start manual.

Voor laagdiktes op metallische ondergronden hebben wij de PosiTector 6000 of de Elcometer 456 in de verhuur.
Uiteraard kunnen wij voor deze instrumenten ook een verkoopaanbieding maken, waarna u zelf de afweging huren / kopen kunt maken.