Fluke 1653 - Installatietester

De FLUKE 1653 installatiester is ontwikkeld om snel en efficiënt metingen te verrichten in verband met de veiligheid van elektrische installaties. Geschikt voor zowel huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen.

De Fluke 1653 Installatietester van Fluke is het ideale instrument voor de installateur. Ontwikkeld voor metingen op gebied van veiligheid van technische installaties in scholen, gebouwen en in woningen, maar ook voor industriële toepassingen. Eenvoudig inzetbaar voor controle van aardlekschakelaars, trippen van aardlek schakelaars of bijvoorbeeld de lusimpedantie.

Het instrument heeft een interne controlefunctie voor 0-stelling van de gebruikte meetsnoeren. U huurt dit instrument voor controleren en garanderen van de functionaliteit van bedrading in installaties en of deze veilig is en juist is aangelegd. De meters voldoen aan  eisen in IEC 60364.

Met de draaiknop stelt u snel in welke metingen u wilt verrichten. Het zeer grote display laat duidelijk zien welke meetwaarden worden weergegeven.

Het instrument is via MTC te koop en te huur, vraagt u vrijblijvend naar de voorwaarden.