Testo 435-4 – Klimaat Meter

De Testo 435 is een instrument welke u in staat stelt om ventilatie- en airconditionsystemen af te stellen en de kwaliteit van het binnenklimaat te beoordelen. Groot geheugen i.c.m. de meegeleverde software maken het analyseren eenvoudig.

  • Radiografische voelers tbv temperatuurmeting
  • Geheugen tot maximaal 10.000 meetwaarden
  • Software meegeleverd voor analyse van meetgegevens
  • Het meten van luchttemperatuur, debiet, volumestroom, relatieve vocht en lux

De Test0 435-4 is een veelzijdig instrument geschikt voor klimaatmetingen. Specifiek voor het afstellen van ventilatie systemen en kwaliteitsmetingen van het binnenklimaat meet dit instrument o.a. Luchttemperatuur, volumestroom en relatieve vocht.

Er kunnen verschillende sensoren en voelers op het instrument worden aangesloten en daarbij maximaal 3 draadloze voelers via de draadloze module (bereik 20 meter). Hiermee kan ook op moeilijk bereikbare locaties worden gemeten zonder aan kwaliteit van de meting in te boeten.

Het instrument is eenvoudig in gebruik en door iedereen te bedienen.  Het geheugen is goed voor maximaal 10.000 metingen, welke via de meegeleverde usb kabel kunnen worden uitgelezen. Hiermee wordt analyse achteraf eenvoudig en overzichtelijk.

Direct uit voorraad leverbaar.
Voor metingen aan luchtin- en uitlaten hebben wij specifiek de Testo 417 beschikbaar.