Datalogger - Almemo 2890

De Almemo 2890 is een nog meer uitgebreid instrument voor universeel gebruik. Dit apparaat kan net als de 2590 en 2690 tot 65 verschillende sensoren lezen, maar nu met wel 9 poorten tegelijkertijd. Per direct leverbaar bij MTC Meetapparatuur.

•    Datalogger geschikt voor 65 verschillende sensoren
•    Kan tot 100 metingen per seconde registreren
•    Metingen op 0,03% nauwkeurigheid
•    Tot maximaal 9 sensoren tegelijk uitleesbaar
•    Analyse en rapportage dankzij gegevensoverdracht naar PC

De Ahlborn Almemo 2890 een van de meeste complete dataloggers beschikbaar. Er kunnen tot 65 verschillende sensoren worden aangesloten welke  worden herkend door het instrument.
Het loggen kan tot 9 sensoren tegelijkertijd, waarna dit via de meegeleverde software kan worden uitgelezen. Hiermee wordt het opstellen van een analyse en rapportage een eenvoudige klus.

Wanneer u bijvoorbeeld de relatie tussen temperatuur, debiet en druk op verschillende punten in uw proces in kaart wilt brengen is dit een prima toepasbaar instrument. De benodigde sensoren kunnen wij u uiteraard ook leveren. Geheel naar wens van de klant kunnen wij dit uit voorraad aanbieden.
Zo hebben wij onder andere druksensoren tot 3000 Bar en temperatuur opnemers tot +1000 grd C beschikbaar.
Het instrument wordt standaard geleverd met geheugenmodule, waardoor er miljoenen meetgegevens kunnen worden opgeslagen.

Het geheel wordt geleverd in een robuuste koffer met alle benodigde accessoires en een quick start manual om u op gang te helpen.

Voor alleen manueel aflezen hebben wij de Almemo 2490 beschikbaar.
Voor het loggen van max. 4 poorten tegelijk, met 10 metingen per seconde hebben wij de Almemo 2590 beschikbaar.
Voor loggen van max. 5 poorten tegelijk, met 100 metingen per seconde hebben wij ook de Almemo 2690 in  het leverprogramma.