Wij verzorgen ook keuringen en kalibraties aan meetapparatuur

Keuren en kalibratie.

Al uw elektrisch gereedschap kunnen wij voor u keuren en certificeren. Dit doen wij volgens de NEN 3140 normen.
Wanneer uw machines voldoen aan deze norm, voldoet u aan de verplichtingen uit het ARBO-besluit. Na inspectie voorzien wij uw gereedschap van een keuring sticker met de laatste keuringsdatum. Daarbij wordt u voorzien van een certificaat met alle relevante gegevens de uitkomst van de keuring.

Graag ontvangen wij de aangeboden apparatuur met een uniek en vooral leesbaar identificatie- of serienummer waaraan wij kunnen refereren op het certificaat. Eventueel kunnen wij op verzoek een dergelijk nummer aanbrengen. Het meegeleverde certificaat maakt dat u kunt aantonen met veilige apparatuur te werken wat u en uw klanten de gewenste zekerheid geeft. Overigens wordt aangeraden door ARBO diensten of verzekeraars met goedgekeurde apparatuur te werken.
Wij maken graag een afspraak met u, om al uw elektrisch gereedschap volgens NEN 3140 te keuren en waar mogelijk te certificeren. Buiten keuren van gereedschap verzorgen wij ook kalibraties op gebied van druk, kracht (trek/druk tot 100 ton), momentsleutels, portable flowmeters, en alle PROCEQ instrumenten.

Bent u op zoek naar een stukje extra zekerheid met het oog op uw gereedschap en instrumentatie?
Bel ons en maak een afspraak: Telefoonnummer 024-3881024.