About

MTC Meetapparatuur probeert zich te onderscheiden door hoge kwaliteit meet- en testapparatuur niet alleen te koop, maar ook te huur aan te bieden. 

Verhuur & Verkoop meetapparatuur
Ons groeiende verkoopbestand bestaat voornamelijk uit dezelfde kwalitatief hoogwaardige producten als in ons verhuur bestand. Ook hierbij ligt de nadruk op de draagbare meet- en inspectie instrumenten.

Extra zekerheid
Klanten zoeken in veel gevallen naar een stukje zekerheid. Naast advies zoeken zij dan ook een partij die de metingen kan verrichten en het geheel erom heen op zich kan nemen. MTC neemt dit op graag op zich !
Daarom bieden wij ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van Onsite metingen.

Kalibraties
Wij kunnen een groot deel van de apparatuur uit ons verhuur/verkoop bestand keuren, denkt u hierbij aan alle Proceq instrumenten of het kalibreren van flow- en diktemeters.
Verder kunnen wij uw loadcells kalibreren op onze recent vernieuwde laboratorium 300 Tons drukbank met 100 Tons trekinrichting.


Wij proberen ons altijd klantgericht op te stellen, waarbij wij altijd proberen om vraagstukken vanuit het perspectief van de klant te benaderen. De klant waardeert dit vermogen om met hen mee te denken en mag daarin een stukje kwaliteit van ons verwachten. Daarom richten wij ons louter op technisch hoogstaande apparatuur waarmee een stukje extra zekerheid wordt gegarandeerd.

Iedere medewerker van MTC Meetapparatuur beschikt over een ruime ervaring in het inventariseren van problemen, het adviseren van de klanten en het zoeken naar totaaloplossingen op meet- en testgebied.
Wij gaan en staan voor een hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en een excellente service richting onze klanten. Om deze kwaliteit te garanderen werken wij met een selectieve groep bijzondere merken en producten.

U vindt op de verschillende pagina's van deze website allerlei informatie over de mogelijkheden van MTC.
Maar ook wanneer u het juiste antwoord of juiste intstrument niet direct terugvindt, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn flexibel en denken graag met u mee aan een klant specifieke oplossing.